Kamer huren: niet meer beschikbaar Pieter Van Damstraat in Almere

  • 65 m2
  • 1 kamer
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Almere. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Welkom bij dit geweldige object aan de Pieter Van Damstraat in ALMERE! Dit prachtige appartement is gelegen in de levendige Oostvaardersbuurt en biedt zowel een comfortabele woonruimte als een ideale locatie. Of je nu een student, werkende, alleenstaande of expat bent, dit appartement is perfect voor jou!

**Luxe gemeubileerde studio**

Deze volledig gestoffeerde en gemeubileerde studio is per direct beschikbaar. Bij binnenkomst word je begroet door een mooie frisse ruimte met veel natuurlijk licht. De studio beschikt over een eigen keuken, waar je heerlijke maaltijden kunt bereiden. Daarnaast is er een luxe badkamer met een toilet, vaste wastafel en een douchecabine met jetstreams. Alles wat je nodig hebt voor comfortabel wonen is aanwezig!

**Betaalbaar en inclusief alle kosten**

De kale huur van deze studio bedraagt €995,- per maand. Maar het beste gedeelte is dat de huurprijs inclusief alle kosten slechts €1250,- per maand is! Geen gedoe met extra rekeningen, alles is inbegrepen. Daarnaast wordt er een waarborgsom gevraagd van €1500,-. Je kunt dus direct intrekken in deze prachtige studio.

**Ideaal voor één persoon**

Deze studio is geschikt voor inschrijving van één persoon. Dus of je nu op zoek bent naar een plek voor jezelf, of dat je een student bent die rustig wilt studeren, dit object biedt je de privacy en ruimte die je nodig hebt.

**Maak nu een afspraak!**

Ben je enthousiast geworden over deze mooie studio in ALMERE? Maak dan direct een afspraak voor een pre-booking op locatie! Wacht niet te lang, want dit object zal snel in trek zijn bij de verschillende doelgroepen; studenten, werkenden, alleenstaanden en expats. Zorg dat jij als eerste de kans krijgt om deze studio te bekijken en boek nu jouw afspraak!

**Conclusie**

Deze studio aan de Pieter Van Damstraat biedt een prachtige en comfortabele woonruimte in een levendige buurt van ALMERE. Met alle voorzieningen die je nodig hebt binnen handbereik en een betaalbare huurprijs inclusief alle kosten, is dit object ideaal voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats. Wacht niet langer en boek nu jouw afspraak om deze mooie studio te bezichtigen!

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Almere
Wijk/buurt: Oostvaardersbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart